lørdag 18. juni 2011

Hurtigruten på tur


At noko så kjedeligt i utgangspunktet skulle bli så fasinerande er heilt utruligt.

NRK TV2 har visst sett nye rekorder for oppslutning om denne kanalen etter denne satsinga.

Eg sjølv vart setande å sjå på turen innover mot Geiranger, mykje på grunn av at eg har slekt ifrå omtrent kvar einaste fjellgard som vart vist på tv'en.

Skjedde det samme med turen frå Ålesund og til Molde, vart setande nesten pal for å beundre bilda frå den vakre naturen vi er så heldige å ha i Norge. Dessutan så dukka det faktisk opp fleire kjentfolk på bilda frå denne strekninga.

Det er framleis nokre dager til før MS NORDNORGE er i Kirkenes så eg anbefaler alle å ta ein titt enten på TV'en eller HER på internett.

Det lille bildet eg har av skuta har eg "lånt" frå NRK sine sider...

Enjoy.

2 kommentarer:

  1. Ja, det er helt utrulig at over 1 mill av oss følger med.
    For 6 år siden tok vi Hurtigruta fra Molde til Honningsvåg og hadde en fantastisk tur. Nå blir det altså en ”ny tur”, men det blir absolutt ikke minutt for minutt

    SvarSlett
  2. Det er så fantastisk, Ingmar! Og er så stolt over landet vårt og at vi lar våre venner og fjerne slektninger få ta del, gratis, fra utlandet. Har mange 3. - 4. generasjons norsk/amerikaneres venner som sitter og følger med. Stolte de også - og gisper. Og endelig forstår de at "lille Norge" ikke er gjort på en - tre dager :)

    SvarSlett