tirsdag 25. mars 2014

Slektsprogrammet Legacy 8 er ute.

Og det har det vøre sidan slutten av november i fjor, det var ein del barnesykdommer med det, spesielt på rapportsiden, men nå skal alt fungere.

Det har allereie vøre skrevet ein heil del om denne utgava på nettet så eg skal ikkje gjenta så mykje her, men berre føre dåkke på sporet av eit par av desse omtalane.

Den "første" som la ut noko om dette var Laila, på bloggen sin "Slekt og Slikt!" hadde hun dette Innlegget Lailas blogg anbefalast å lese av alle som er intereserte i Slektforskning, ein av landets aller beste på dette feltet etter min meining. Denne finner du Her


Så kom nettstedet slekt.no ut med denne Artikkelen Eit utdrag av denne omtalen er som følger:

Sitat:
Det beste slektsdataprogrammet

"Dette er det beste slektsdataprogrammet du kan velge." Vi har til nå unngått å karakterisere et program som "det beste". Årsaken til det har vært at brukernes behov har vært ulikt. Men nå tar vi sjansen på å kåre Legacy 8 som det aller beste dataprogrammet for slektsgranskere. Det er fire årsaker til at vi mener det.
Sitat slutt.

I denne artikkelen får Legacy rein 6 som karakter.

Pris for oppdatering til DeLuxe versjonen frå versjon 7 er ca 22 US$ og full versjon koster 29,95 US$. Standard versjonen er framleis gratis, den duger til det meste og finner du ut at du vil ha DeLuxe versjonen så legger du inn kun ein kode i programmet som opner opp alle muligheiter.

Norske versjoner kan lastast ned frå dei Norske sidene som du finner Her

Ikkje så mykje meir å sei om denne saken, driver du på med slektsforskning så veit du kvar du skal gå for å finne det beste programmet :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar