torsdag 4. november 2010

Ny slektsdatabase på nettetEg har tatt i bruk eit program som heiter TNG (The Next Generation) for å kunne presentere mine slektsdata på nettet.

Har tidligere brukt mitt slektsprogram (Legacy) sine muligheiter for å legge data ut på nettet, det fungerte forsåvidt greitt, men det var mange små filer involvert og det vart mykje arbeid, og tidkrevende å laste opp desse sidene til nettet.

Det er her TNG kjem inn, her ligg alt oppe på nettet (På mitt eget domene) og det einaste eg gjer er å laste opp ein ny gedcom fil når eg har oppdatert slektsdatabasa. Alle innstillinger etc ligger der fast, litt arbeid med å sette opp programmet første gangen, men det er meir eller mindre ein eingangsjobb.

Dagens base er på noko over 23000 personer, eg har valgt å ikkje ta med kilder og notater samt at datoer etc på levande personer skal være utelatt. Kjem nokon over noko slikt så vennligst ta kontakt.

Er det nokon som ønsker Brukerkonto så er det berre å fylle ut skjemaet som ligger på sidene.

Og er det nokon som ønsker ytterligere data så går det greitt det også så lenge dei sjølv er med i basa eller familien.

Du finner TNG basa HER og den gamle Legacy basa ligger HER

1 kommentar:

  1. Velkommen i TNG-kluben Ingmar! ;)
    Veldig bra presentasjon :)

    Jeg er så langt veldig fornøyd med min TNG-side og har brukt ca samme begrensninger som deg - ikke kilder og notater. Jeg har i tillegg utelatt nålevende helt, untatt meg og gubben.

    Har litt jobb med å registrere kirkegårder og legge inn bilder, men det tar jeg etterhvert.

    SvarSlett